Patricia Molleman

Patricia-Molleman

De reizen die ik maakte in de wereld en in mezelf hebben mij een rijke levenservaring gegeven. Ik heb een sterke innerlijke drijfveer om mijn natuurlijke aard te hervinden. Het leven zie ik als een mogelijkheid om innerlijk te ontwikkelen en vrij te worden. Ik hou van de diepte van het innerlijk werk en ervaar dat als een groot mysterieus avontuur waarin constant vernieuwing mogelijk is.
Toen ik op 23 jarige leeftijd begon met het volgen van yogalessen en trainingen werd ik me bewust van mijn passie. Ik ontdekte de mogelijkheid om me naar binnen te richten en zag dat ik zelf iets kon doen aan mijn gezondheid en het contact met mijzelf. Vervolgens heb ik opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van massage, shiatsu, dans, meditatie, tantra en proceswerk (zie mijn C.V.).
Mijn levensthema’s contact en intimiteit, brachten mij op het pad van tantra. Ik voelde me daar helemaal in thuis terwijl ik ook met diepe angsten geconfronteerd werd. In de tantra ben ik met name ge√Įnteresseerd in het zelfonderzoek en de schaduwkant. Ik ontdekte de schoonheid van niets buitensluiten, van totale zelfacceptatie. Scholing en verdieping in het spirituele werk vond ik terug in het werk van A.H. Almaas en de Ridhwanschool.
Ik zie in de schaduwkant de potentie om je werkelijke innerlijke kracht te hervinden. Om heel te kunnen worden is het belangrijk dat alles in jezelf aan het licht kan komen.
De ervaring van totale afgescheidenheid veroorzaakt door een klinische depressie, was uiteindelijk de doorbraak naar mijn kracht, vertrouwen in mezelf en in het leven.

Ik heb 25 jaar ervaring in het begeleiden van innerlijke groeiprocessen, individueel en in groepen en het geven van shiatsu. Tantric-touch massages geef ik sinds 2015.

 

C.V. Opleidingen en trainingen
1983 Okido-yoga training
1986 3 jarige opleiding tot polariteits-therapeut
1989 2 jarige opleiding voetreflex-therapie
1991 1 jarige training dans en bewegingsontwikkeling
1992 3 jarige opleiding Klassieke Shiatsu
1999 1,5 jarige tantratraining
2000 3 jaar student aan de Ridhwanschool
2004 3 maanden tantra-training soundhealing; India

2016 Heart of awakening Angelo Vasalos

2017 Tantric journey deep bodywork Thailand

2018 Chi nei tsang 1 ( Taoistische orgaanmassage)

 

 

 

© Copyright Praktijk Ceder | Yoga, Massage & Innerlijke groei
Webdesign: Isisart

 

show
 
close