Tantra voor vrouwen zomergroep

Thuis zijn in jezelf

In een groep zijn met vrouwen geeft veiligheid, zachtheid en rust om het tot een helende ervaring te maken.

Bewust stil te staan bij jezelf en met aandacht naar binnen te gaan om aanwezig te kunnen zijn bij wat er in je is. Je ervaring in het moment verwelkomen is een van de peilers van tantra. Vanuit patronen en ideeen zijn we meestal op de buitenwereld gericht en door het overactieve denkproces raken we van ons contact met onszelf en ons gevoel afgesneden.

In tantra is het lichaam de ingang tot een dieper contact met jezelf. De oefeningen die we doen zijn erop gericht om het gevoelscontact met je lichaam te herstellen en te behouden.

Door het toestaan van je gevoelens kom je in contact met je levensenergie en je levendigheid. Er ontstaat inzicht in de manier waarop je van jezelf en die stroom weggaat.

Tantra geeft je ervaringen die je spiegelen waardoor je op een dieper niveau contact maakt met jezelf . Zo kan er een ontmoeting plaatsvinden met de totaliteit van wie je bent; je vrouwelijkheid en sensualiteit.

Tantra nodigt je uit om je schaduwkant te erkennen en accepteren, je grenzen te voelen en aan te geven. Er kan dan ruimte ontstaan voor dat wat echt is in je en je vindt inspiratie om een liefdevolle relatie met jezelf aan te gaan.

Het zijn in een vrouwengroep biedt een veilige bedding om dieper te ontspannen en te genieten van het aanwezig zijn in het moment. Door het delen van jezelf met anderen in de groep kan je gaan ervaren hoe het is om jezelf serieus te nemen, leren bij jezelf te blijven en te beleven wat intimiteit is. Zo herwaarderen en voeden we het vrouwelijke in onszelf.

We werken deze vijf dagen met inquiry (vorm van zelfonderzoek), lichaamswerk, tandava (dansmeditatie), deelrondes en tantrische oefeningen.

De zomergroep vindt plaats op een mooie landelijke plek waar je eigen schoonheid en stilte kunnen samenvallen met die van de natuur om je heen.

 

Datum:
18 t/m 22 juli 2018

Plaats:
Wientjesvoort levend landgoed in Vorden

Kosten:€ 525  ( slapen in eigen tent)

€ 575  (slapen in een ger met maximaal 3 andere vrouwen)

Prijs is inclusief  3 biologische/vegetarische maaltijden per dag en koffie en thee

 

© Copyright Praktijk Ceder | Yoga, Massage & Innerlijke groei
Webdesign: Isisart

 

show
 
close