Tantra relatie sessie / lessen in intimiteit

Ervaar je je relatie als complex? Beleef je de seksualiteit als een automatisme? Heb je in het algemeen een onbevredigend gevoel dat je relatie is vastgelopen en dat jullie langs elkaar heen leven?

Onbewuste patronen en gewoontes maken het vaak moeilijk om nader tot elkaar te komen en staan echt contact in de weg.

Tantra is een bezielende ondersteuning voor het proces van in relatie zijn en het rijpen aan elkaars aanwezigheid. Het biedt veel mogelijkheden voor liefdespartners om individueel te groeien, om verbinding te voelen en het contact in de relatie te verdiepen.

Met aandacht staan jullie stil bij jezelf en bij elkaar. Je wordt uitgenodigd om jezelf serieus te nemen en je te laten zien; jouw eigenheid, wie je bent, wat je voelt en denkt. De ervaring van openheid en vertrouwen doet de levendigheid in de relatie weer toenemen.

De sessie begint met delen wat er is en waar je aandacht voor wilt. Er volgen dan specifieke tantrische (contact)oefeningen die aansluiten bij jullie behoeften. We besteden aandacht aan geven en ontvangen, de ademhaling, het ervaren van seksuele energie en het vermogen bij jezelf te blijven in contact met de ander.

Je gaat ervaren hoe het is om te rusten en ontspannen in elkaars aanwezigheid in contact met dat wat er is en wat er opkomt. Je gaat de kracht ervaren van het delen van je ervaring. Je openen is raakbaar durven zijn; de ander toelaten je te raken.  In dit proces forceren we niets, alles mag er zijn. Dingen die vaag zijn worden helder. Je ziet je partner met andere ogen. Je ontdekt meer de echtheid in elkaar. De seksuele energie tussen jullie gaat stromen waardoor er weer ruimte is om te genieten. Het is het ervaren van intimiteit die jullie hart en ziel vervult.

De sessie duurt 2 uur.

Kosten: €110 en €85 bij een laag inkomen.

Tijdens de sessie draag je makkelijk zittende kleding.

 

© Copyright Praktijk Ceder | Yoga, Massage & Innerlijke groei
Webdesign: Isisart

 

show
 
close