Testimonials

I would like to share the experience of tantra massages performed by Mrs. Patricia Molleman. I decided to try the tantric massage because I had problems letting myself go both emotionally and physically during intercourse with my woman, in other words, I could not express what I wanted. Patricia through the tantric massage managed to unlock my energy sexual.Now I can feel it, accept it and live it the way I like it. Finally I can feel myself with my woman. I strongly recommend to all those who have such difficulties.
William

Bij iets zo persoonlijk en intiem als een tantra-sessie, is vertrouwen voor mij het belangrijkste. Vertrouwen dat de gever van de massage mij respecteert, mijn angsten, verdriet én vreugde accepteert. Is dat vertrouwen er eenmaal, dan kan er in relatief korte tijd veel loskomen, blokkades worden ontdekt, verdriet onder ogen worden gezien. Bij Patricia was dat vertrouwen er al vanaf de eerste sessie. Ze stelt de juiste vragen en ziet snel waar de blokkades zitten. En daar gaat ze kundig en liefdevol mee aan de slag. Ik ben kortom erg blij dat ik haar praktijk heb gevonden.

Henny 53 jaar

Sinds voorjaar 2017 ben ik een aantal keren bij Patricia geweest voor tantra massage. Ik had al in Nederland maar ook in het buitenland tantra massage gehad maar al met de eerste sessie is het mij duidelijk geworden dat Patricia met haar benadering veel meer gericht was op mij als persoon. Zij is professioneel zonder dat het in de weg staat van een persoonlijke benadering. Zij heeft met haar werkwijze bij mij gevoelens en verlangens gewekt, die ik blijkbaar had maar niet kon onderkennen, een plaats en een naam weten te geven. Ik ben mij bewust geworden van mijn vrouwelijke kant, waardoor het mogelijk werd deze beter te gebruiken in mijn dagelijkse leven. Afgezien van de gevoels-dimensie zijn de sessies met Patricia altijd ontspannend en een gelegenheid om mijn gedachten los te laten en te genieten van het zijn.

Ilya 59 jaar

In maart 2014 kwam ik voor het eerst bij Patricia met burn-out en depressie. Zij heeft mij begeleid in mijn bewustwordingsproces op zeer vakkundige en integere wijze. Door haar duidelijke, oprechte en heldere manier van werken heeft zij mij geleerd en helpen ervaren, voelen en benoemen hoe machtig mijn patronen, mijn oordelen en overtuigingen zijn, vooral over mijzelf. Door gaandeweg, steeds opnieuw mij te begeleiden op weg naar acceptatie en bewustwording van oude angsten en patronen die zich niet alleen in mijn hoofd afspelen maar zich ook manifesteren als lichamelijke klachten, heb ik geleerd deze te herkennen, te benoemen, te accepteren. Procesbegeleiding bij Patricia heeft mij geleerd te kijken naar mijn angsten, deze te herkennen, te omarmen. Deze niet meer te veroordelen, maar erkenning te geven aan de ernst, de noodzaak om mijzelf serieus te nemen, ten einde meer en meer” betrokken te zijn bij mijzelf”. Dank!
Mike 52 jaar

Naast de heerlijke, volledige, persoonlijke en rustgevende massages hebben mij de sessies het volgende opgeleverd.Tijdens de sessies leerde ik stilstaan bij het nu en mijn gevoelens. Zonder oordeel, gewoon te voelen. De nare en vastgeroeste gevoelens uit het verleden hebben een plek gekregen en zijn nu het verleden geworden, waardoor ik er in het heden veel minder last van heb. Hierdoor is het gevoel om blij te zijn met mezelf naar boven gekomen, waardoor ik mij met grote regelmaat gelukkig voel. Kortom; het heeft mij enorm veel geluk en rust opgeleverd. Ik heb nu het zelfvertrouwen dat ik het leven aankan.
Elise 44 jaar

Ik wil graag wat vertellen over de tantra-workshops, die ik al enkele jaren regelmatig volg en waar ik iedere keer weer veel zin in heb en blij naar huis ga. Tantra is voor mij een prachtige liefdevolle, helende bewustzijnsweg. Het is mooi om te zien hoe ik steeds meer gevoelens, gedachten, lichaamsgewaarwordingen kan zien, toestaan en er expressie aan geef. Steeds weer mijn eigen stroom volgen, een liefdevolle relatie met mezelf ontwikkelen, eventuele weerstand voelen en alles accepteren. Tantra is oordeelloos. Het is voor mij een verademing om los te komen van oordelen. Niet gemakkelijk, maar ik heb een drive om steeds dieper te gaan en te komen bij mijn kwetsbaarheid en kracht. Heel fijn om vóór de werkvormen op muziek flink te bewegen en los te komen. Ook bijzonder vind ik de tantrische aanrakingen en massages waarbij het kan voorkomen, dat ik me extatisch ga voelen. Ik ben blij met de manier waarop Patricia de processen begeleidt.
Anna 62 jaar

De inquiry-sessies geven mij een steeds dieper bewustzijn wat er allemaal in mij leeft. Door heel rustig en eerlijk met mijn aandacht naar binnen te gaan ben ik mij bewust geworden van zeer essentiële gevoelens en thema’s die er in mij afspelen. De sessies geven mij een enorme verdieping in mijn leven. Dit is erg waardevol voor mijn dagelijks leven waarin ik het kan vormgeven.
Astrid 42 jaar

Tijdens de sessies en de tantra voor vrouwen workshops leer ik mezelf steeds beter kennen en word ik steeds nieuwsgieriger naar wat er in me leeft. Ik heb geleerd dat mijn pijn en angst toe te laten, dat het helemaal oké is om het te voelen. Het geeft me inzicht in mijn patronen en overtuigingen die het contact met mijzelf in de weg zitten. Intense gevoelens komen steeds meer aan de oppervlakte. Bijv. door mijn haat te erkennen, te voelen en het te laten zijn merk ik dat het door mij gezien wil worden en ervaar ik meer eenheid en stilte in mezelf.
Jolanda 48 jaar

De inquiry met shiatsu sessie zijn zeer welkom in mijn dagelijkse drukke bezigheden.
Ik kom een stapje dieper in mijzelf door de vragen die Patricia stelt. Daardoor kan ik echt
voelen hoe het gaat met me en of er nog iets zit, wat aandacht behoeft.
De shiatsu is heel fijn om te ondergaan en Patricia is zeer to the point om bepaalde blokkades
te vinden. Ik kom er altijd uiterst ontspannen en vrolijk vandaan!
Leni 59 jaar
De shiatsu massage was voor mij al verschillende malen een enorme verlichting.
Mijn klachten kwamen oa. door opgebouwde spanning die boven en onderrug als een plank lieten voelen.
Afgelopen zomer kreeg ik plotseling whiplash gerelateerde klachten. Irritante prikkelingen in m’n gezicht,
neus, wangen en boven op m’n hoofd. Bij de laatste shiatsumassage voelde ik als eerste een ontspannings
klikje in mijn onderrug en later 3 klikjes in m’n bovenrug en toen ik weer ging zitten dacht ik, hé ik heb m’n rug
weer terug. Heerlijk zoals een rug moet voelen.
Dit is nu 1,5 maand geleden en ik moet je even vertellen dat ik heel blij ben met jouw kundige massagehanden
en af en toe een knie of elleboog.
Febe 54 jaar

© Copyright Praktijk Ceder | Yoga, Massage & Innerlijke groei
Webdesign: Isisart

 

show
 
close